Skolens værksteder:

Der er fem værksteder i alt. Hvert værksted har sine særlige opgaver. Du kan læse mere om de enkelte værksteder længere nede på siden.

På alle værkstederne er der både fokus på produktion og undervisning. Du bliver medarbejder på værkstedet, og du bliver en vigtig del af holdet. Mange af de ting, der bliver lavet på værkstedet, bliver solgt bagefter. Det er derfor vigtigt, at produkterne er gode.

Der er undervisning ved siden af arbejdet, så du kan lære alle værkstedets ting at kende. Du lærer for eksempel maskiner, materialer og redskaber at kende.

I alle værkstederne oplever du dette:

 • Opgaver du selv skal løse. Og opgaver I skal løse sammen.
 • Et godt sammenhold
 • Ture ud af huset
 • Personlig hjælp og vejledning, hvis du har svært ved noget.
 • Vejledning i værkstedet

     

 • Socialt samvær.

 • Ture og aktiviteter

Dette værksted forbereder dig til en uddannelse eller et arbejde indenfor Bygge og Anlæg. Det er starten på at blive f.eks tømrer, struktør, murer eller maler. Værkstedet forbereder dig også på et
arbejde som pedel eller vicevært. Du kan også forberede og afklare dig til anden uddannelse eller arbejde, da du vil arbejde med din personlige – og sociale kompetenceudvikling i værkstedet.
Du kan komme i praktik inden for det område, du bedst kan lide. Det kan bl.a. være som tømrer, snedker, struktør, elektriker, maler, pedel eller helt andre brancher.
Der er mange, der bestiller en masse forskellige produkter hos os – derfor arbejder vi med mange forskellige opgaver. Vi laver også vores egne små produktioner og er med til at vedligeholde
skolen.

I dette værksted kan du blandt andet arbejde med:

– Legeredskaber
– Borde og bænke
– Plantekasser
– Redskabsskure og hegn
– Maling og lakering
– Maler øverum
– Maskinkørekort
– Værktøjslære
– Pedelopgaver
– Tegning og materialelæring
– Sikkerhed
– AutoCad

Dette værksted forbereder dig til en uddannelse eller et arbejde med for eksempel biler, cykler, mekanik eller metal. Du kan også forberede eller afklare dig til anden uddannelse eller arbejde, da du vil arbejde med din personlige – og sociale kompetenceudvikling i værkstedet. Du kan komme i praktik inden for det område, du bedst kan lide. Det kan bl.a. være på autoværksteder, knallertværksteder, cykelværksteder, maskinværksteder og dækcentre eller helt andre brancher.
Vi har både et cykelværksted og et autoværksted. Her arbejder vi med faste opgaver som at reparere cykler og gokarts og gøre biler klar til syn.

I dette værksted kan du blandt andet arbejde med:

– Cykelreparation
– Cykelsalg
– Gokart-reparation
– Gokart-kørsel
– Autoreparation
– Knallertreparation
– Værktøjslære
– Svejsning CO2
– §17 svejsebevis
– Sikkerhed
– Motorlære

  Svejsebevis (Merit)

MultiYOU er et værksted hvor du arbejder med dine personlige og sociale kompetence, dette sker gennem;

 • Kreative opgaver og projekter, hvor du får kendskab til forskellige materialer, redskaber, teknikker og processer.
 • Bevægelse, hvor du er aktiv og bruger din krop, hvor du får udfordret dig selv og afprøvet dine grænser særligt med fokus motorik og koordination.
 • Produktionsopgaver, hvor du skal arbejde målrettet med diverse opgaver, du får tildelt -og skal selv tage ansvar, du skal tilegne dig et håndelag, og leverer et brugbart produkt.

I vores værksted har vi en afvekslende og spændende hverdag. Vi lægger meget vægt på samarbejde og trivsel, og du vil fagligt, personligt og socialt blive klogere på dig selv.

På MultiYOU kommer du i praktik. Det kan blandt andet være børnehaver, SFO’er, hjemmeplejen, dagcentre, pedel eller butik.

MultiYOU hjælper dig med at forberede og afklare dig til i forhold til fremtidig uddannelse og arbejde.

På værkstedet arbejder vi bl.a. med:

– Afspænding, massage og mindfulness
– Koordination og motorik
– Fysisk træning (Løb, boldspil, fitness, kampsport m.m.)
– Leg og bevægelse
– Kreativt håndarbejde
– Syopgaver
– Genbrug og rédesign
– Kend dig selv
– Personlig udvikling
– Teambuilding
– Arrangementer for børn og ældre
– Egen omsorg
– Materialekendskab
– Instruktørrollen

Dette værksted forbereder dig til en uddannelse eller et arbejde indenfor mad og service. Du kan også forberede og afklare dig til anden uddannelse eller arbejde, da du vil arbejde med din personlige
– og sociale kompetenceudvikling i værkstedet. Du kan komme i praktik inden for det område, du bedst kan lide. Det kan bl.a. være i kantiner, plejehjem, restauranter, hoteller og cafeer eller helt
andre brancher. Vi laver sund mad til alle skolens elever og ansatte. Vi servicerer også ved møder, arrangementer, åbent hus og lign.. Rengøring og hygiejne er en stor del af hverdagen. Vi lægger også stor vægt på samarbejde, trivsel og sikkerhed.

I dette værksted kan du blandt andet arbejde med:

– Madlavning
– Bagning
– Brug af opskrifter
– Mål og vægt
– Råvareindkøb
– Planlægning af en menu
– Indkøb
– Egenkontrol
– Opvask og rengøring
– Hygiejne (bevis)
– Samarbejde og samvær
– Sikkerhed

smiley Elite Smiley

Dette værksted forbereder dig til mange forskellige uddannelser eller former for arbejde inden for Medie og IT området. Langt de fleste jobs kræver, at man har computer færdigheder og software
kendskab. Du kan også forberede eller afklare dig til andre uddannelser eller arbejde, da du vil arbejde med din personlige – og sociale kompetenceudvikling i værkstedet. Du kan komme i praktik inden for det område, du bedst kan lide. Det kan bl.a. være i support afdelinger på skoler, virksomheder og lign. eller i helt andre brancher.

I dette værksted kan du blandt andet arbejde med:

– Grafisk produktion:
Adobe pakken, eksterne og interne kunder
– Hjemmeside/APP produktion:
Wordpress, QR kodning og APP’s
– Fotografering:
Billederedigering, portrætfoto, studiekort
– Videoproduktion:
Manuskript, optagelse og anden video redigering
– Hardware/support:
Byg din egen pc, gennemgang af hardware og support af skolen udstyr
– ICDL PC-kørekort:
Undervisning i de 7 moduler

ICDL-core-logo Pc – Kørekort (Merit)

© Copyright - Egå Produktionshøjskole - Øster Kringelvej 32 - 8250 Egå - Telefon: 86228222 - E-mail: info@egaaphs.dk - Sikker mail kk@egaaphs.dk